Годишен хороскоп Водолей 2014
4.77 (95.45%) 44 votes

Годишен хороскоп Водолей 2014 предвещава много прекрасни емоции.

Тази чувствителна, водна и подвижна зодия носи само положителни емоции на хората, с които е заобиколена. Оптимисти до мозъка на костите си, Водолеите успяват да преминат през всяко препятствие. И напълно нормално. И тази година няма да прави изключение, така че се пригответе за една неспирна фиеста от положително мнение и емоции, Водолеи.

Самоконтрол

Самоконтролът не е чужд на Водолеите, но понякога те сякаш не искат да си го наложат. Дали от неглижиране или чист мързел, но невинаги може да се каже, че хората от тази зодия постигат желаното, заради дисциплината си. И все пак тази година ще е идеалната за успехи стига да успеете да си наложите дисциплина. Така че бъдете сигурни, че ще стигнете далеч.

годишен хороскоп водолей

Годишен хороскоп Водолей 2014 обещава положителни промени в работата

 

Любов и връзки

Любовта е като лек, свеж повей във вашия живот. Тя ви кара да се чувствате живи и желани. И да изживеете живота си повече от пълноценно. И тази година няма да прави изключение. Дали със законната половинка или някоя нова любов, но вашият любовен годишен хороскоп ще бъде богат и много разнообразен. За обвързаните Водолеи сега е моментът да пристъпите към ново ниво  на вашата връзка. Не се страхувайте, времето е напълно подходящо и тази нова крачка ще ви направи повече от щастливи. И двамата. За необвързаните е време да се огледат наистина сериозно и да решат искат ли нещо наистина стойностно или ще си стоят сами цял живот. Един човек около рождения ви ден ще ви направи много добро впечатление.

Бизнес и работа

Работата ви е вашият вихър, но не бива да забравяте и близките. Все пак ви очакват много интересни предложения, които не е зле да обмислите преди да приемете. Те може да са много доходоносни, но все пак освен работа има и други неща. Професионалният ви годишен хороскоп е добре подреден и само с положителни промени. И все пак може да се появят малко спадове, но това е напълно нормално. Все пак не може всичко да е само късмет и да ви е поднесено на тепсия. В бизнеса се появява една нова възможност. Не я пропускайте, може да се наложи да смените нишата на бизнеса си. От това може само да спечелите.

Здраве

Здравето ви може да бъде леко разклатено, но все пак не се очертава нещо сериозно. Бъдете внимателни към това, което влиза в тялото ви, защото вредните храни може да уталожат множество токсини в кръвта. Леките настинки са нормални за вас, защото вие по принцип сте предразположени към такива. Вашият здравен годишен хороскоп е добре очертан, няма нищо по-хубаво от това, което се случва през идната година.

В заключение

Водолеите са чудесна и много чувствителна зодия, която я очаква една невероятна година и ще бъдете повече от задоволени от предстоящите събития, които са повече от положителни за вас.

Коментари чрез Facebook

коментара