Годишен хороскоп Везни 2014
4.52 (90.43%) 23 votes

Годишен хороскоп Везни 2014 предвещава много успехи.

Везните са обаятелна зодия, която винаги иска ред и преди всичко успее да всява естетика и красота навсякъде, където се появят. За Везните идната 2014 година ще бъде година, изпълнена с много успехи и леки спадове. Но това е напълно нормално, като се има предвид, че Везните постоянно обмислят, мерят, теглят, колебаят се и накрая невинаги вземат правилното решение. Ще трябва обаче да се опитат да преодолеят тази своя черта от характера, ако не искат да загубят важните неща от живота. И да получат нови такива.

Самоконтрол

Не че са кой знае колко дисциплинирани, но през тази година Везните ще се радват на успехите си именно заради това си качество. Бъдете търпеливи и не бързайте – нещо хубаво ви очаква, ако успеете да се преборите със себе си. А това е много вероятно да стане – най-вече, защото смятате, че вече почти сте изпуснали „влака“. Понякога, за да направят нещо Везните имат нужда точно от нужния момент, който често е и последния.

годишен хороскоп везни

Годишен хороскоп Везни 2014 предвещава много успехи

 

Любов и връзки

Любовта е на върхове и спадове. Както и всичко през тази година. Първите месеци на годината ви очакват много красиви моменти с човека до вас или пък с някой обожател, ако нямате сериозна връзка. Ще получите доста неща, за които сте мечтали. Ще отидете на едно пътуване, което ще подсили връзката ви или ще създаде нови запознанства, ако не сте обвързани. След първите няколко месеца през годинаата обаче се очаква лек спад, защото някой ще загуби нечие доверие. Дано това да не сте вие. Но любовният ви годишен хороскоп говори за някакво недоразумение, което обаче бързо ще се изчисти. За обвързаните отдавна сега е времето да предприемете една решителна крачка към съвместното съжителство.

Бизнес и работа

Работата и бизнесът ви през тази година са малко инертни. Те остават малко на едно място, но това не значи, че няма да ви носят облаги и предимства. Макар да не можете да разширите бизнеса си, както сте желали, знайте че ви очаква година, изпълнена с големи надежди и успехи. Колкото до работата, човек никога не знае – задава се едно невероятно сменяне на работата, което чакате от край време, но все не е сигурно. Е, вероятно смяната не касае чак пък нова фирма, но все пак е за добро.

Здраве

Вие знаете как да се храните здравословно и с това няма да имате проблеми. Но пък за сметка на това други перипетии ви очакват. Внимавайте с тренировките, защото проблемите от този ви годишен хороскоп, именно там дебнат. Разтягане на сухожилие, възпаление или пък разместване   – това са само част от нещата, които може да ви се случат, ако си мислите, че сте Бог и не може да ви се случи нищо лошо.

В заключение

Не може да се каже, че нещо лошо като цял очаква Везните. Но е добре да бъдат внимателни да не ги спада, който може да се появи в някои сфери да се превърне в сериозно препятствие, което да затрудни хода на събитията. Затова си отваряйте очите на четири, не изпускайте добри възможности и не пренебрегвайте предупрежденията, които може да получите. Все пак всичко може да е за добро.

Коментари чрез Facebook

коментара