Годишен хороскоп Телец 2014
4.62 (92.31%) 26 votes

Годишен хороскоп Телец 2014 ще докаже, че Телците са здраво стъпили на земята.

Няма да изневеряват и тази година на своя темперамент. Но въпреки това ги очакват малко промени. Телци, вашият годишен хороскоп е изпъстрен с множество положителни, а и малко отрицателни, емоции. Но все пак светът е шарен, та затова няма как всичко да е едно и също, нали? Големи промени ви очакват в личния живот – било то раздяла или събиране след множество перипетии с любим човек, но съвсем скоро, вероятно някъде около рождения ви ден, ще усетите вятъра на промяната.

Самоконтрол

Като цяло трудно можете да ядосате истински един Телец. Той е толкова корав и здраво стъпил на земята, че понякога човек може да си помисли, че се е сраснал с нея. Но ако го ядосате пък ви очаква истинско помитащо бедствие. Мили Телци, самоконтрола ви тази година е на ниво. И така и трябва да бъде, като се има предвид, че ще ви трябва, за да постигнете нещата, към които се стремите тази година. Все пак има малко вероятност един-два пъти да ви извадят извън релси, но това е нищо в сравнение с нещата, които все пак ще успеете да получите.

годишен хороскоп телец

Годишен хороскоп телец 2014 ще покаже, че любовта е всичко за представителите на тази зодия

 

Любов и връзки

Любовта е всичко през 2014 за Телеца. Целият ви фокус е съсредоточен върху нея. Необвързаните Телци да внимават, защото както си се оглеждате за нещо, което да привлече вниманието им, може да изпуснат наистина нещо добро, което да остави траен отпечатък в живота им, да не кажем и завинаги да бъде тяхната сродна душа. Обвързаните имат голям шанс да погледнат през призмата на партньора и да разберат най-накрая къде грешат. Това ще им помогне да сложат всичко в ред и най-накрая да настъпи онази хармония, за която толквоа време са си мечтали.

Бизнес и работа

Работата ви чака, тази година, Телци. Като цяло работният годишен хороскоп не е особено блестящ от гледна точка на това, че цялото ви внимание ще е обсебено от личните дела и понякога може да не остава време реално да се съсредочите върху професионалните цели. Все пак ще имате няколко много добри позиции и възможности за бизнес. Не ги пропускайте, за да не съжалявате. Работодателите ви тази година ще бъдат повече от положително настроени спрямо вас. Все пак не изпитвайте търпението им,

Здраве

Здравето е малко чувствителна тема тази година. Да, няма да имате сериозни заболявания, но има опасност от травми след тренировка или падане през зимата. Иначе редовните настинки отново ви очакват, но вие не им се давайте, а пийте повече чайчета и взимайте препарати за подсилване на имунутета.

В заключение

В заключение можем да кажем, че Телците като една стабилна зодия може да очакват само най-доброто през 2014 година, стига и те да се държат на ниво, да не предизвикват съдбата и като цяло да не се преиначават собствените сили. Всяко нещо трябва да дойде с времето си, така че не се преуморявайте и не се насилвайте да вършите неша, които в даден момент може да не дадат резултат.

Коментари чрез Facebook

коментара