Годишен хороскоп Водолей 2016
3 (60%) 1 vote

Водолей – следвайте интуицията си

Драги Водолей, тази година ще е доста динамична за вас. Около вас ще се създадат доста интриги, които ще преодолеете, ако се доверите на семейството и най-близките ви приятели. Те винаги са държали на вас и ще ви помогнат в този труден период за вас. Ако се доверите на вашата интуиция и не слушате враговете си ще имате успехи в работата, които дълго очаквате.

Година ще стартира доста трудно за Водолеите. През януари ги очакват доста проблеми, които ще трябва да решат, защото те стоят в „тъмнината” отдавна и е време да бъдат решени и преодолени най-сетне. Ще се чувствате физически и психически изтощени не само от изминалите празници, но и от кавгите, но вдигнете гордо глава, ще се справите с всичко, доверявайки се на вашата интуиция. Тя няма да ви подведе и ще ви помогне да се преборите с всичко.

Февруари месец ще е доста различен и динамичен за разлика от януари. През най-късия месец от годината Водолеите ще се окажат в центъра на вниманието. Звездите са с вас и ще ви помогнат, ако се захванете с нови начинания в работната сфера. Очакват ви неповторими любовни отношения.

Март отново ще е благосклонен към Водолеите. Начинанията, с които са се захванали ще им донесат допълнителни финанси, които определено няма да са излишни.

Годишен хороскоп Водолей 2016

През април ще трябва да се постараете доста на работното си място, за да запазите доверието на вашите шефове в себе си. Те ще ви изпитат, като ви поверят тежки задачи, за изпълнението на които ще се наложи да разчитате единствено на вашите сили. Добре е да не ги споделяте с колеги, защото има опасност да ви „подлеят вода”.

Май месец ще сте изморени от работата през предходния месец. Това ще ви накара да се замислите за вашето семейство и дом. Вие ще се отдадете изцяло на тях и ви очакват доста хубави моменти и преживявания с любите ви хора.

Юни ви очакват малки проблеми в работата, които ще преодолеете бързо и с лекота. Няма да им обърнете много внимание и ще продължите напред без притеснения. Несемейните ги очакват нови запознанства, а тези, които имат нестабилна връзка могат да очакват нейното задълбочаване.

През юли ви очаква доста работа, ще се отдадете на нея и ще жънете успехи. Макар да сте вглабени от служебните си задължение, заделете малко време и семейството, то има нужда от вас.

Август месец ще се отдадете на равносметка, както в служебни, така и в любовните отношения. Бъдете внимателни в любовен план ви очакват изненади. В живота ви ще се появят „нови половинки”. Помислете добре преди да загърбите старите партньори, може да съжалявате за избира си. Към края на август ви очакват добри сделки, които ще подобрят финансовото ви положение.

През септември ви очаква решаването на стар финансов проблем. Очакват ви срещи с познати от вашето минало, които ще са доста приятни.

Октомври ще е един спокоен месец, през който ви очакват срещи с нови български или чуждестранни партньори. Ще се разразят леки конфликти в семейството, които ще решите без усилия.

Ноември месец е време да послушате вашата интуиция, тя никога не ви е подвеждала, така че може да и се доверите и сега, за да постигнете желаното професионално развитие. В работата успехите са сигурни, но ви очакват битови и семейни проблеми.

Ще закриете година с успехи на работа, но е време да обърнете внимание на здравето. Очакват ви проблеми с тежки настинки и възпаления.

Коментари чрез Facebook

коментара