Годишен хороскоп Козирог 2016
3 (60%) 1 vote

Козирог – предприемчивостта и хитростта допринасят за успехите ви

Представителите на Козирог ги очаква уникална година, която е изпълнена със страст, както в работата, така и в личен план. Ще се „заредите” с решителност, която ще ви помогне да взимате само правилни решения. Разбира се решителността ви ще има „тайни съюзници”, които са били винаги близо до вас и са ви помогали.

Годината ще стартира и вие ще имате доста ангажименти в работата. Бъдете внимателни особено, ако ви се налага да подписвате важни документи. Четете всичко добре и чак тогава слагайте подписа си отдолу. Ако работите с пари също се въоръжете с повишено внимание. Тези, които са необвързани ги очакват любовни авантюри. Обвързаните трябва да са мнителни и да подбират добре думите си, защото ги очакват леки неразбирателства.

През февруари ви очакват добри финансови попълнения, за които ще се радвате и ще използвате най-вече да зарадвате най-близките ви и да направите малки покупки за дома си.

Март ще е месеца, в който ще завържете много нови контакти, които ще са ви от полза в бъдеще най-вече на работата. Много е вероятно през март да ви повишат в работата или да ви преместят в друг отдел.

Годишен хороскоп Козирог 2016

Април на 2016 няма да е най-приятният месец за Козирозите. Той ще им донесе доста неприятности, които ще са провокирани от недробожелатели. Очакват ви проблеми на работното място и в личен план. Доверявайте се на старите другари и внимавайте да не ги загубите, заради интригите, които се плетат.

Май месец ще всичко ще започне да се изглажда, но бавно и полека. В работата ще успеете да преодолеете всички нанесени удари под кръста. Ще успеете да изгладите и всички провокации с истинските си приятели.

През юни ще се отдадете най-вече на работата, но ще обърнете и сериозно внимание на здравето си, защото то се е разклатило леко, заради стреса и неприятностите, които преживяхте през изминалите месеци.

Юни се отдадохте на работата, а през юли ще се отдадете на личните взаимоотношения. Несемейните ще преживеят бурни любовни авантюри, а семейните ще се отдадат на романтика с любимия/та.

През август ви очакват финансови проблеми, които ще преодолеете, но ще бъдете доста притеснени. През този хубав летен месец има голяма вероятност да изникнат конфликти с най-близките ви (брат, сестра, майка, баща).

През септември старите ви проекти ще се „събудят” и ще бъдат осъществени. Ще натрупате повечко печалби от обикновено. Ще планувате почивката си докато е време и ще сте подготвени, подтикнати от доброто си финансово положение в момента.

През октомври ще получите примамливи предложения в работата от новите партньори. Няма да можете да устоите на тях, но пресметнете всички плюсове и минуси на сделките преди да предприемете първите крачки. Интуицията ви няма да ви подведе, доверете и се.

През ноември отново ще се отдадете на работа, защото сте доста вълдушевени от сделките, които сте сключили предния месец. Необвързаните ще се впуснат в страстна любовна връзка, която може да се задълбочи доста бързо. Семейните ги очаква голяма романтика.

Декември – месец на празниците и вие ще искате наистина да празнувате и да почивате. Имате нужда от това, защото годината не беше никак лека, преминахте през възходи и падахте доста, така че е време да се отпуснете. Освен добра почивка ви очаква и предложение за повишение и пътуване, което е доста вероятно да е в чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара