Годишен хороскоп Скорпион 2016
4 (80%) 3 votes

Скорпион – новаторските ви умения ще ви донесат постъпления

Скорпион – сивото ежедневие е изпълнило живота ви и е време да дадете път на новаторското си мислене и виждане на нещата, за да успеете в личен и най-вече в професионален план. Новите ви идеи могат да ви донесат ново работно място и длъжност, чрез която ще можете да сбъдвате иновативните си помисли. Предстоят ви доста пътувания свързани с работата. Семейството ще е стабилно.

Януари няма да стартира много сполучливо в кариерен план. В началото на 2016 ви чакат проблеми с работата, но всичко ще отшуми, след около 2 седмици, веднага щом „влезете в час”, след празниците. По принцип сте доста комуникативни и през първия месец на годината ще осъществявате доста контакти в работата, със съседите ви и близки и далечни роднини.

Февруари ще е месеца, в който ще се отдадете напълно на своето семейство. Няма да забравите и за работата си, но ще я оставите на заден план. Към края на февруари ще „вмъкнете” няколко иновативни идеи на работно място и финансите ви ще се покачат, защото идеите ще станат реалност.

През март ви очакват проблеми в семейството и любовните връзки. Строго пазени тайни ще излязат на яве и ще трябва да преосмислите връзката си изцяло. Макар в личен план нещата да не са розови в работата ще жънете успехи.

Годишен хороскоп Скорпион 2016

През април е време да спрете да обгръщате гръб на работата и да се заемете с нея по-сериозно, ако не искате късмета да отлети.

Май месец ви чакат доста нови запознанства, които ще изиграят важна роля в живота ви и най-вече в професионалното развитие от тук нататък. Очакват ви и доста любовни преживявания. Подбирайте внимателно партньорите си.

Юни месец ще се радвате на добри постъпления по сметката, защото сте сключили добри сделки и сте свършили работата си доста добре.

През юли ви очакват пътувания, като повечето от тях ще са служебни. Ще срещнете много нови хора и необвързаните няма да оставят любовния живот на заден план. Обвързаните ги чакат леки пререкания със семейството, заради честите пътувания. За да избегнете конфликтите давайте всяка свободна минута на семейството, за да знаят те, че държите на тях.

Август ще ви се наложи да демонстрирате своята професионалност. Идеите ви са добри, но за да се продава всеки продукт е нужно той да се харесва и останалите хора. Наблегнете на едно от вашите качества, а именно на манипулацията чрез комуникация.

Септември социалният ви живот ще е доста оживен, Скорпионите често ще са център на внимание. Подбирайте думите си внимателно, около вас има хора, които искат да ви „спънат” и да откраднат идеите ви. Очакват ви любовни приключения.

Идва последното тримесечие на година и вие определено сте се изморили, дайте си малко почивка и обърнете внимание на здравето си. Имате вредни навици и ако успеете да се преборите с тях със сигурност ще се почувствате доста по-добре.

Ноември месец отново ще се окажете център на внимание, но тази позиция вече не ви е чужда, така че ще се „държите” на положение в създалите се ситуации. Очакват ви разпри с колеги, които ще трябва да преодолеете без да избухвате. Проблемите през ноември няма да са малко, но ще се справите с всичко и по сметката ви ще има добри постъпления.

Декември ще си отдъхнете, работихте здраво през година и ще получите допълнителни възнаграждения, от които ще сте доволни. В личен и интимен план всичко ще е в ред и ще радвате на идващите празници с най-близките за вас хора.

Коментари чрез Facebook

коментара