Годишен хороскоп Везни 2016
5 (100%) 3 votes

Везни – успехи в работата, спънки в любовта

През изминалите години всички представители на зодия Везни „кроят” планове за успехи в работата. Е 2016 е годината, в която вашите мечти в кариерата ще се сбъднат и ще се качвате бавно по стълбицата на успеха. Нещата на работното ви място ще са сигурни, но те ще са за сметка на любовния живот. През новата година в любовта няма да ви върви много, но няма да има и липса на интимни преживявания.

Януари всички Везни ще се отдадат на семейството и дома си. Ще обърнат по-голямо внимание на своите роднини и близки хора. На този етап имате проблеми за решаване, които са свързани с имотни сделки. Време е да приключите с тях и да ги оставите в миналото.

Февруари отново ще е „определен” за семейството и уютния дом. Вие ще направите уж незначителни покупки за него, които ще го превърнат в кътчето, за което сте мечтали от деца. Към края на месеца е време да обърнете внимание и на работата, за да можете да постигате успехите си с лекота.

През март дойде време да се замислите и за работата. Новият месец ви очакват доста професионални задачи, с които ще се справяте без да се замисляте и затормозявате много. Везните са контакти личности и имат доста познати, но март е месеца, в който трябва да отделите истинските приятели от предателите.

Годишен хороскоп Везни 2016

През април професионалните успехи продължават и парите в банковата сметка нарастват. За жалост обаче в личен план нещата не са толкова розови. Везните са търпеливи личности трупат доста гняв, който избухва на веднъж, а това не е от най-силните им черти. Заради задържането на чувствата и неизказаните думи ще имат проблеми с партньора си.

Всичките проблеми в личен план ще ви накарат през май да отдадете цялото си внимание на работата. В началото ще имате чувството, че сте попаднали в „черна дупка”, от която не можете да излезете. Всъщност нещата не са толкова зле, просто им придавате такъв характер, отпуснете се. В края на месеца всичко ще се нормализира.

Юни е месеца, в който ще решавате всичко доста бързо и с лекота. Ще получите нови предложения в работата, които ще ви донесат допълнително приходи. Замисляте се и за свой собствен бизнес, в сферата, в която сте най-добри.

През юли продължавате да доказвате и отстояване уникалните си професионални качества, които не са останали незабелязани от ръководството. Ще ви бъде протегната ръка от високо, която ще ви издърпа още по-нагоре в професията. Главата ви е пълна само с проекти и работа и сте забравили за семейството и близките, които са обидени от вашето отношение. Избегнете конфликтите, като отделите време за близките си.

Август месец ще е доста ползотворен за необвързаните сред Везните. Те ще срещнат точният човек, който отговаря на строгите им изисквания за партньор.

Септември месец Везните пак ще се отдадат на любовта. И семейните и несемейните ще изживяват приятни любовни авантюри. Работата ще ви донесе малко проблеми, с които ще се справите благодарение на вашата дипломатичност.

През октомври ви очакват пречки с най-близките ви. За сметка на тях пък ще имате успехи на работа и доходите ви ще бъдат добри.

Ноември не е месец за ремонт, но много от Везните ще заложат на промените в дома. Чакат ви добри предложения от близките за съвместна работа.

Казахме, че Везните са контактни личности, а през декември ги очакват много срещи. Ще се забавлявате повече от обикновено и от там ще възникнат конфликти със семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара