Годишен хороскоп Дева 2016
5 (100%) 1 vote

Дева – очакват ви промени в професионален и личен план

Дева – през 2016 ви очакват множество промени, както в кариерата така и в личен план. Ще има перипети, които ще прескачате, макар че няма да е лесно, но звездите са благосклонни и ви „обричат” на успехи.

Новата година ще започне не с работа, а с голям интерес при любовните връзки. Много вероятно е дори да имате любовна авантюра и на работата, а също така и с позабравени познати. Ще имате успех и в работата и ви чака повишение, но за да го получите трябва да владеете добре чужди езици, така че ще се наложи да ги изучавате.

През януари се отдадохте на личните ценности, но дойде февруари и е време да поработите здраво. Заложете на идеите си, макар че те не са от най-новите, ще имате успехи. Време е да обърнете внимание и на здравето си, защото през този месец ви очакват проблеми с храносмилателни проблеми.

През март ще имате проблеми и конфликти с близки за вас хора. Те няма да са много сериозни, но ще ви притеснят допълнително. В работата всичко ще е стабилно и ще се чувствате на мястото си. Справяте се добре и ще получите добри доходи. С финансите, които ви „хартисват” ще изплатите стари заеми.

Годишен хороскоп Дева 2016

Април ще е доста динамичен месец за Девите, те ще претърпят леки падения в личен и професионален план. Някои от сделките на работа ще пропаднат, но не се отчайвайте, може и да е за добро. В личен план ви чакат дразги и кавги, които ще преодолеете, ако не сте импулсивни.

През май също няма да ви е никак скучно. Чакат ви служебни пътувания и нови познанства. Необвързаните ще преживеят благоприятни интимни отношения, без да се обвързват сериозно.

През юни работата и любовта ще ви разкъсват. Иска ви се да „огреете” навсякъде, но няма да може да успявате. Опитайте се да сложите нещата на кантар и да обръщате еднакво внимание и на двете. Очаква ви предложение за нова работа.

Летният юли месец ще ви донесе само благоприятно развитие на нещата. Вие ще се развивате добре в кариерата, като ще получавате и пълната подкрепа на хората, които са близо до вас. Финансовото ви състояние е стабилно и ще направите покупки за дома.

През август наистина ще си почивате, като се отдадете на спокойствие. Ще си направите една кратка и бърза равносметка на нещата които сте постигнали и какви са главните ви цели, към които се стремите.

В личен и бизнес план нещата са сравнително спокойни, затова ще отделите доста време на себе си или по точно на вашия външен вид и здравето ви. През септември ще се появят стари познати, които не сте виждали отдавна. Те ще бъдат впечатлени от новия ви имидж.

През октомври ще се съсредоточите върху финансите си. Очаква ви допълнителна работа, която разбира се ще ви се плати добре. Ще направите и ще получите щедри подаръци.

Ноември няма да е лек за представителите на зодия Дева. В работната сфера ще ви се наложи да изучите много нова информация, а и ви чакат дразги в семейството. Отново ще получите добро предложение за нова работа.

Декември е месеца, в който ще се отдадете на семейството си и ще загърбите за малко професионалните задачи. Поради това ви очакват проблеми в работата, които ще отминат.

Коментари чрез Facebook

коментара