Годишен хороскоп Лъв 2016
5 (100%) 1 vote

Лъв – ще укрепите своя авторитет

Лъв – ще постигате успехи, по който и път да поемете и ще градите своя добър авторитет бързо и славно. Очакват ви успехи на работа, а и интимния ви живот ще е доста добър.
През януари ще се съсредоточени в работата, но тя няма да ви носи удовлетворение. Ако работите в колектив има вероятност необвързаните сред Лъвовете да „претърпят” любовна авантюра с колега/колежка.

В начало на февруари отново ще сте по заинтересувания от любовния ви живот. Уж краткотрайните взаимоотношения могат да преминат в нещо по-сериозно. Към края на месеца ще се съсредоточите повече върху работата, защото виждате светлина в тунела, време е да блеснете.

През март ви чакат добри финансови постъпления, защото сте забелязани от началството. Поради времето, което отделяте сега на работата си ще се разразят семейни кавги.

Годишен хороскоп Лъв 2016

През април кавгите в семейството няма да спрат и е добре да сте по-спокойни и да не избухвате, защото ще усложните допълнително тежката ситуация. Обяснете, че искате малко повече свобода, за да се проявите и блеснете в работата.

Май ви очаква представяне на иновативните ви идеи, чрез които да „издействате” своето повишение. Семейните проблеми ще се задълбочат, и ако не контактувате достатъчно с половинката си, за да не се разделите завинаги.

През юни ще ви е писнало от семейни скандали и е много вероятно да се „подхлъзнете” и да се отдадете на изневяра. Помислете дали си заслужава, защото ще разбиете дългосрочната си връзка или брака си. Очакват ви и срещи с добри приятели от миналото, които са успели и са видели вашия потенциал, който искат да „притежават”. Очаква ви предложение за нова работа или хубаво повишение.

През юли здравето ви ще се разклати и ще се наложи да си обърнете повечко внимание, ако не желаете да се влошите.

През август ви очакват нови запознанства и евентуални любовни авантюри. В работата ще имате достатъчно срещи, които ще са пълзотворни за кариерното ви развитие.

През септември ще се радвате на допълнителни доходи, които ще спечелите с честен труд. Ще се изправите пред дилема, защото повишението ще ви е в „кърпа вързано”, но ще ви се наложи да изучавате чужди езици, ако го желаете наистина.

Октомври отново ще е месец за работа, през който ще пътувате доста служебно. Това няма да ви тежи, а и ще сте доволни от постъпленията по сметката ви. В личен план ви чакат проблеми с партньора.
През ноември е време да отделите нужното внимание на вашето семейство и близки приятели. Загърбили сте ги заради работата и те се чувстват пренебрегнати, но все още ви обичат доста и се надяват да спечелят отново вниманието ви.

Декември ще се раздвоите и ще обръщате внимание на работата и семейството. Лъвовете са доста ревниви по порода, но не бива да дават път на този „порок”, защото ще си довлекат сериозни кавги. Макар, че годината е към своя край ви чака предложение за нова работа. Има вероятност и да стартирате бизнес със свой познат.

Коментари чрез Facebook

коментара