Годишен хороскоп Рак 2016
2 (40%) 1 vote

Рак – увереност и нови възможности във всички аспекти

Рак – през 2016 ви чакат промени, които ще ви е доста трудно да направите, но ако искате да успеете в живота те са наложителни. Звездите са с вас и ще ви вдъхват увереност, благодарение на която ще постигате благополучия.

През януари ще се съсредоточите върху семейството си или по точно върху вашите отношения с любимия. Чакат ви проблеми с децата ви, изслушвайте ги и не бързайте с наказанията.

Февруари ще се наложи да се съсредоточите върху работата си. Няма как да отлагате служебните си дела повече. Въпреки, че не ви е при сърце вие ще успеете да блеснете в очите на началниците и ще се радвате на финансови постъпления.

Чувствате се добре, че най-сетне имате успехи на работа и ще и обърнете повече внимание. Чакат ви служебни пътувания и сделки. Обичайно – колегите ще ви завидят и са възможни кавги с тях.

Годишен хороскоп Рак 2016

През април ще получите примамливи делови предложения. Те ще изглеждат, като невероятната възможност да „изпълзите от калта”, но внимавайте да не бъдете подлъгани. Четете внимателно всичко, което подписвайте и обмисляйте последствията от сделките.

Май ви чакат доста срещи със стари и нови приятели. Всички ще се развиват благоприятно за вас и вие ще сте доволни. Ще споделяте радостта си със брачния партньор и децата си. Ако не сте от обвързаните май месец ви чакат любовни авантюри с приятен край.

Топлото време през юни, като че ли ще ви зарежда с още повечко енергия и сили. Предлаганите идеи в работата ви ще се приемат положително, всичко в семейството ще е като по „мед и масло” и вие ще се наслаждавате на живота.

За Юли ще предприемете ремонти, защото отдавна искате да ги направите, но финансовото ви положение не ви го е позволявало. Ще отделите и малко средства за спонсорство на благоприятна кауза.

През август успеха в работата ще продължава да ви следва и ще трупате финанси. И обвързаните и необвързаните раци ги чака романтика.

Септември е месеца, който свързваме с учението. По ирония на съдбата и вие ще започнете да учете през него. Образуванието и допълнителните квалификации ще са ви нужни за повишението, което ви очаква.

Желано повишение е почти факт и ви чакат доста пътувания и сделки за сключване. Всичко ви се струва перфектно – успявате в работата, здравето ви е добро и в семейството няма конфликти, какво повече иска човек от живота?!

През ноември ще съсредоточите вниманието си към дома и семейството си. Има риск да загубите приятели, но не по ваша вина. Поради променения ви статус те ще се отдалечат от вас.

Декември ви чакат предложения за смяна на работата. През годината доказахте, че сте едни добри специалисти и можете да се справите с всяка ситуация на работно място. Много фирми вече желаят да станат ваши работодатели. Идват ви нови идеи и сериозно се замисляте дали да не опитате да стартирате свой бизнес.

Коментари чрез Facebook

коментара