Годишен хороскоп Близнаци 2016
4 (80%) 2 votes

Близнаци – подредете хаоса и се радвайте на възходи в живота

Близнаци, годината няма е лека за вас, но въпреки перипетите ще преодолеете спънките и ще „подредите хаоса”, в който сте попаднали. Ще постигнете успехи, макар да се наложи да влагате доста труд, но вие сте работливи, така че може би ще го приемете, като стимулация. В интимен план също ще има равновесия – и кавги и романтични вечери.

Ще стартирате година с проблеми на работното място, може би ще имате проблеми с документите, които попълвате или подписвате. Чакат ви проблеми от здравен характер, които ще преодолеете бързо, защото няма да са много сериозни.

Февруари ще стартира обикновено, отново на преден план ще е работата, която обаче няма да ви носи удовлетворение, защото повтаряемостта ви отегчава. На този етап работата не ви удовлетворява, така че вложите усилия в любовните и интимните отношения.

Март месец е време да вникнете в работата и да покажете, че можете да вършите всичко идеално, стига да сте стимулирани достатъчно. Е доказахте качествата си, така че е време да се радвате на добри финансови постъпления. В любовен план нещата продължават да вървят идеално за Близнаците.

Годишен хороскоп Близнаци 2016

Април отново е месец на любовните взаимоотношения за Близнаците. Този месец ще имате успехи и в работата. Те ще се дължат на стари идеи, които отново ще подхвърлите на началството, но този път те ще бъдат приети.

Май месец е време отново да обърнете внимание на здравето си. Заради стресовите ситуации то се е разклатило леко, но няма място за притеснения. Ще имате конфликти на работа и с интимния партньор.

Юни месец всичките ви проблеми ще бъдат разрешени и ще успокоите. Чакат ви нови познанства, които ще ви поднесат хубави изненади.

През юли ще сте по-отговорни към работата и ще постигнете успехи в нея. Финансите ви ще се увеличат и ще сте доволни.

Август няма да ви радва само с хубавото време, но и с нови идеи в работата, които ще ви носят добри приходи. В интимния и любовния живот всичко ще е наред.

През септември ще обърнете голямо внимание на семейството и дома си, време е за малко ремонти и промяна на интериора.

През октомври ще ви хрумнат нови идеи, които ще реализирате и отново доходите ви ще се покачат. Има голяма вероятност да получите предложение за нова работа.

Ноември месец ви чакат много срещи, както в делова среда, така и с много потенциални партньори/ки. Дългоочакваното повишение е вече на лице. Все пак преди да дадете своето съгласие обмислете добре ситуацията и ангажиментите, които ще трябва да изпълнявате.

През декември всичко ще е наред. Предстоят ви много добри семейни взаимоотношения, а на работата всичко е под ваш контрол. Около вас има доста хора, които ви ценят и обичат и ще направят всичко възможно, за да се чувствате добре и да сте спокойни.

Коментари чрез Facebook

коментара