Годишен хороскоп Телец 2016
5 (100%) 2 votes

Телец – търсещите партньор в живота ще намерят своя принц/принцеса

Телец – финансовото ви състояние през 2016 няма да зле, но ще ви се иска да е още по-добро. За да постигнете тази цел наистина ще трябва да се потрудите, така че се въоръжете с търпение. Годината ще е най-пълзотворна за несемейните и необвързаните, защото те ще намерят своята идеална половинка, която ще ги направи щастливи. Ще имате проблеми със здравето, така че при всеки неблагоприятен симптом посещавайте личния си лекар, за да избегнете изненади и развитие на болестта.

Стартът на годната няма е да много сполучлив, ще имате проблеми на работа и ще ви се струва, че няма да можете да „изплувате от калта”. Към края на месеца, обаче нещата ще претърпят обрат и старите ви проекти ще ви гарантират успехи.

През февруари ще продължите да отдавате вниманието си на работата и така ще докажете своята лоялност и коректност към работодателя ви. Много е вероятно той да ви предложи повишение. Към края на месеца се отдавате на интимни отношения.

Март месец някои от новите познанства ще преминат в бурни любовни авантюри. Чакат ви и леки финансови нарушения, защото през изминалите месеци сте похарчили малко повече отколкото можете да си позволите.

Годишен хороскоп Телец 2016

Април месец ще се запознаете с човек от другия пол, който ще направи промени в живота ви, защото „можи той е точния за вас”. На работата избягвайте да сключвате сделки или ако го правите четете внимателно договорите, за да не ви „подхлъзнат”.

Май месец има голямо вероятност да стартирате нов бизнес, който ще е „провокиран” от иновационните ви идеи. През този месец не залагайте на мимолетните връзки, ще останете разочаровани от развоя на краткотрайните връзки.

Юни ще се радвате на добри финансови „инжекции”, които никак не са ви излишни. Преди да предприемете каквото и да крачка, без значение в личен или професионален план, обмисляйте добре действията си.

През юли повечето от семейните Телци ще решават семейни проблеми, а и в работата ви чакат проблеми. За радост това ви чака само до средата на месеца, след това нещата ще се нормализират и всичко ще е нормално.

Летният август ще се отдадете на морално и финансово помагане на своите близки и роднини. Имате възможност да дадете пари на заем, но все пак преценявайте дали ще можете да върнете доходите си. Успехите в работата ви продължават.

През септември ви чакат семейни неразбирателства. Връзката ви ще бъде подложена на изпитание. За да я запазите е добре да сте търпеливи, да бъдете искрени и да контактувате доста с партньора си.

Ревността е едно от „качествата” на Телците, за жалост то ще ви изиграе лоша шега през октомври. Може би няма за какво да се тревожите (за изневери). Ако смятате, че човека до вас е точния/правилния му имайте повечко доверие.

Ноември ще е слънчев за Телците. Те ще получат помощ на работа от колегите си и ще продължите да жънете успехи. В интимен план също ще имате изненади, подготвени от половинката.

През декември на работа всичко е ок. Връзката ви е добре укрепнала и ще се радвате на добри приятели и удивителни интимни отношения. През този празничен месец ще сбъднете много от съкровените ви мечти.

Коментари чрез Facebook

коментара