Годишен хороскоп Овен 2016
3.5 (70%) 6 votes

Овен – оптимизма ще ви помогне да реализирате мечтите си

Овен – всички родени под този знак са оптимисти и вярват, че нещата се подредят в тяхна полза. Това е едно прекрасно качество, но все пак е редно да сте здраво стъпили на земята, защото живота поднася и тревоги, за които трябва да сте подготвени.

Годината стартира за всички Овни пълноценно, като ще се заемат най-вече със своята работа. През целия месец януари те ще са център на вниманието и ще предлагат идеи за подобряване на работната среда, които ще бъдат приети. Общо взето ще се съсредоточили върху изучаването и на чужди езици и сключване на сделки. Не е желателно да се отдавате на любовни авантюри през първия месец на новата година.

Февруари отново стартира с успехи на работното място. Оригиналните и иноваторски идеи се приемат изключително добре от началството ви. Започвате да създавате добри приятелства в една по нова за вас висша среда, от който ще можете да се възползвате на по-късен етап във времето. Успехите ви ще ви подтикнат да празнувате. Внимавайте с алкохола, защото много от Овните стават по-агресивни, когато пият и това им „качество” може да разбие важни приятелства и връзки.

През март Овните ще се чувстват застрашени, те ще смятат, че от всякъде ги дебнат и искат да ги спънат по стълбицата на успеха. Не преувеличавате, това е реалността и трябва да се справите с нея.

Годишен хороскоп Овен 2016

През април ви очакват предложения за смяна на работата. Ако изберете да напуснете познатите до сега за вас задачи е добре да се подготвите предварително за новостите, които ви чакат. Към края на месеца ви чакат леки финансови проблеми.

Може би от финансовите проблеми, а и постоянното внимание върху работата през май ще имате неразбирателсво в семейството. Те са винаги до вас и очакват поне малко внимание за тях от ваша страна.

През юни вие ще разберете, че семейство ви наистина се нуждае от внимание и ще му го отдадено. Няма обаче напълно да загърбите работата си. И там ще продължавате да вършите всичките си задължения. Очакват ви трудни дни, защото се преуморявате и се опитвате да „огреете” навсякъде.

Юли ще се отдадете повече на семейните задължения и работата ще е на заден план. Така ще „приветствате старите си познати, с които сте се позабравили, а имате доста общи страни. Проблемите с близките ви вече няма да ви тревожат, защото ще игладите нещата.

Август месец пак ще сте съсредоточени върху близките си. Очакват ви хубави преживявания и любовни авантюри. Освен това и в работата всичко е наред и ще получавате добри парични възнаграждения.

През септември идва време за упорита работа. Доста време обръщахте внимание само на семейството и сте дали доста професионални обещания, които трябва да се изпълнят вече. Няма да е лесно, но всичко ще премине, ако сте стъпили здраво на земята и не витаете в облаците.

Необвързаните сред Овните през октомври ще „потърсят” своята половинка и ще преживяват бурни любови. За жалост, обаче много от тях ще се окажат недълготрайни.

През ноември разпределете задачите си по равно – семейство има нужда от вас, но и на работа трябва да покажете пълния си потенциал. Вие сте реалисти и ще се справите със създалите се ситуации и ще получите своите поощрителни награди и от двете места.

През декември работата отново ще ви погълне, ще имате доста срещи с клиенти. Чакат ви запознанства с нови приятели, които ще ви дадат тласък за създаването на ваш бизнес.

Коментари чрез Facebook

коментара