Годишен хороскоп Риби 2017
5 (100%) 1 vote

През 2017 г. повече време ще посветите на своите приятели и ще се стараете всеки свободен момент да прекарате с тях. Социалния си живот ще бъде по-активен и по-богат и рядко ще бъдете вкъщи. Семейните отношения ще се подобряват и ще установите солидна комуникация. Поради високите цели, ще се наложат компромиси, с които няма да се съгласите изцяло. Ще трябва да се научите да контролирате емоциите си, защото можете да си докарате в проблеми. Може да се случи да смените работата и затова ще се запознаете с хора, с които чудесно ще се разбирате. Някои от тях ще ви помогнат много, за което вечно ще бъдете благодарни. Както на работното място, така и в личния живот, творчеството ще излезе на преден план, така че ще получите отличия.

Тази година ще бъде успешна за всеки проект, който ще започнете. За няколко месеца ще се справите с всички предприятия, за които сте смятали, че са ви пречели. Ще станете експерт във вашата област и ще имате смелостта да търсите по-добри условия.

Годишен хороскоп Риби 2017

Крайно време е да спрете да живеете в миналото и да се виждате като жертва. Ако добре погледнете около себе си, много хора от вашето обкръжение са преживели тежки изпитания. Ще разберете, че всеки минава през нещо трудно в живота си.

2017 ви носи Риби подобряване на здравето и повече енергия от обикновено. Дори по-рано да ставате, което ще се отрази на ефективността.

Коментари чрез Facebook

коментара