Годишен хороскоп Водолей 2017
5 (100%) 1 vote

Тази година ще можете да си отдъхнете тъй като вече няма да ви притесняват толкова проблеми, както и предишната. Ще се усъвършенствате към поставените цели и няма да позволите страха и оправданията да ви отклонят. Мнозина от родените в знак Водолей ще се чувстват ухажвани, но ще бъдете такива, благодарение на многобройните изкушения и предизвикателства.

В началото на годината ще ви се отдаде възможността да се движите и да живеете самостоятелно. Подкрепа ще получите от човек, на който не сте смятали, че може да разчитате, затова ще се постараете да не изневерите. Тази година през живота ще ви води интуицията и вътрешното усещане, което ще ви каже, че сте в състояние да осъществите всичко, за което сте мечтали. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни и реалистични, за да не извършите погрешни стъпки.

Началото на годината ще ви донесете голям успех на професионално поле. Началниците ще бъдат доволни от работата ви, така че във втората част от годината ще можете да се отпуснете и да легнете на стари лаври.

Годишен хороскоп Водолей 2017

През тази година ще забележите, че не може да гледате света през розови очила, а че ще трябва да видите реалността. Ще кажете на любимия човек, който ви мъчи без страх, че погрешно сте разбрани. Ще оценят вашата честност и двамата ще се постараете да промените някои навици, които пречат на връзката ви.

Тази година повече внимание ще посветите на здравето си, така че може да се случи да станете веган или вегетарианец. Възможно е да ви притесняват някои алергии, защото ще изпробвате различни неща. Една промяна в хранителните навици ще ви дойде добре.

Коментари чрез Facebook

коментара