Годишен хороскоп Козирог 2017
5 (100%) 2 votes

2017 година ще ви донесе промени, които дълго очаквате. Ще се покажете в истинска светлина на работа и с лекота ще се работи с вас. Колегите ще застанат на ваша страна, ако някой се опита да ви обвини за нещо, което не сте го направили. Ще вземете решения, които са в съответствие с моралните принципи, така че вашето съзнание ще бъде винаги спокойно. На този принцип ще действате във всички области, което може да дразни хората около вас, но ще останете последователни и верни на себе си. Някой ще ви предложи помощта, която би трябвало да приемете. Може да се случи да промените жизнено си пространство. Ще направите оазис на спокойствието, в която да се чувствате приятно.

Вашата позиция на работното място ще бъде стабилна, но ще искате да научите нещо ново, което да обогати знанията ви. Може да бъде курс по чужд език, счетоводство и др. Във всеки случай, всичко, което научите, ще ви помогне в бъдеще, така че бъдете постоянни в това намерение.

Свободните Козирози ще се запознаят с интересна личност чрез социалните мрежи, но с течение на времето ще осъзнаете, че не е такава, каквато се представя. Ще ви е трудно, но по-добре за вас да разберете истината. Благодарение на този опит ще бъдете предпазливи и няма да позволите никой да ви нарани.

Годишен хороскоп Козирог 2017

Възможно да се отдадете на хранене в търсене на утеха, което ще ви даде повече килограми. Въпреки това, на време ще спрете и ще се ограничите. Вземете си куче, с което ще разхождате повече.

Голям брой Козирози в края на годината ще трябва да отидете на преглед защото диоптърът ви ще се промени.

Коментари чрез Facebook

коментара