Годишен хороскоп Стрелец 2017
5 (100%) 1 vote

2017 г. ще бъде година, когато ще ви донесете важни решения, които ще подобрят качеството на живот на Стрелците. Вече няма да искате да бъдем приятели с хора, които ви пречат и ще им го кажете в лице. Ще се опитваме да угодите на себе си и ще спрете да се пилеете за другите. Ще се запознаете с нови хора, чието приятелство ще ви накара често ще излизате.

В един момент ще се надцените и лесно ще давате обещания. По този начин ще нараните тези, които се грижат за вас. За щастие навреме ще видите грешката си и ще ги помолите да ви простят. Тази година за вас ще бъде успешна във всяко отношение, така че лесно ще започвате нови проекти, които дълго отлагате. Пъзелът на щастието ви ще се нареди и ще разберете, че е дошло време да изтеглите контрола над живота си.

В началото на годината може да имате малки конфликти с вашите колеги и началници. Ще бъдете разочаровани от това, но в крайна сметка нещата ще се решат добре. Ще получите нова възможност, която максимално ще използвате. Ще осъществите важни контакти, така че е много вероятно, че ще пътувате на някакво събитие в чужбина.

Годишен хороскоп Стрелец 2017

Тази година ще ви донесе много стабилност на любовен план. Повече ще се посветите на любимия човек, а ако сте женени трябва да спрете със сцените и да контролирате ревността си.

Свободните Стрелци ще бъдат в дилема дали да започнат връзка с човек, който току-що са се запознали или да се върнат при старата любов, към която не са безразлични. Ще бъдете много объркани, а трябва да бъдете особено внимателни да не вземете грешно решение.

Коментари чрез Facebook

коментара