Годишен хороскоп Скорпион 2017
3.33 (66.67%) 3 votes

Тази година за зодия Скорпион ще премине под знака на радостта. Ще решите да се откажете от тези, които ви нараняват и ще дадете втори шанс на хората, които са показали, че наистина ви искат и които са били коректни към вас. Това ще се окаже добър ход, тъй като по-голямата част от тях са с наистина добри намерения. Ще се появи възможност да се движите на територия, която винаги ви е изглеждала интересна за живеене. Средата на годината ще ви донесе нужда да се изолирате и да отпътувате някъде, където никой не познавате.

Ще надигнете глас срещу несправедливостите, които ежедневно виждате и ще закриляте лицето, което в дома или работното място всички атакуват. Това поне малко ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото и да спрете да се самообвинявате за някои неща, които сте смятали, че не можете да промените.

През тази година, най-накрая ще получите признание за труда във вид на увеличение на заплатата или повишение. Доброто настроение от личния си живот ще се предаде в професионален план. Ще бъдете любими сред колегите и всички с удоволствие ще искат да прекарват време с вас. Ще имате повече успех в екипната работа и ще се откроявате като добър лидер.

Годишен хороскоп Скорпион 2017

По отношение на любовта 2017 ще бъде много вълнуваща и непредсказуема. Ще донесе нови познанства и романси, които няма да продължат дълго, но все пак истински ще им се насладите.

През 2017 г., зодия Скорпион ще е в завидно здравословно състояние и форма. С приятели може да се запишете на тренировки.

Коментари чрез Facebook

коментара