Годишен хороскоп Везни 2017
5 (100%) 2 votes

Началото на тази година ще отбележи конфликт с възрастен човек от семейството, който ще трябва да се реши, за да не стави големи проблеми у дома. Ще ви се прииска да се отделите от гнездото си, а някои приятели ще ви подслони. Техният жест ще означава много и ще се опитвате да се отблагодарите.

Ще трябва да се научите да се фокусирате върху задълженията въпреки личните проблеми, които ви препъват целодневно. Ще бъдете упорити и със сигурност ще получите това, което искате. Края на годината ще бъдете доволни и горди от това, което сте постигнали и ще извлечете полезни поуки от нещата, които ви се случват през цялата година.

В областта на любовта, ви очакват повече кандидати от обичайното. Няма да знаете кого да изберете и затова е добре да проучите тези, които ви харесват. С много от тези хора ще се опитате да поддържате приятелски отношения, но това няма да бъде възможно.

Годишен хороскоп Везни 2017

През 2017 г. ще събирате дивиденти от работата, с която бяхте ангажирани през изминалия период. През първите няколко месеца ви очаква голям приток на средства. Най-добре е предварително да планирате бюджета и към това да се придържате през цялата година. Може да се случи да получите някакъв имот, в който ще трябва много да инвестирате.

През тази година вие сте постоянно на диети, които ще имат йо – йо ефект. Ще искате за една нощ да получите линията, която дълги години планирате. Телесното тегло ще се колебае, което няма да се отрази добре на вашия организъм. Няма да поемате достатъчни витамини и минерали, така че може да се случи да сте анемични.

Коментари чрез Facebook

коментара