Годишен хороскоп Дева 2017
5 (100%) 1 vote

2017 г. ще бъде много успешна за родените в знак Дева. Голяма е вероятността, че да работите или учите в чужбина. Работните проекти, които стартирахте отнемат няколко месеца. Въпреки това, ще се появят някои препятствия, които ще трябва сами да преодолеете. Ще можете да говорите или да разчитате на приятели, но само от вас зависи дали ще вървите напред, или ще отидете обратно. Краят на годината ще ви донесе посещение от човек, който дълго време не сте виждали. Ще се радвате на времето, което ще прекарате заедно и ще се договорите за повторна среща.

Когато става въпрос за кариерата, 2017 няма да донесе големи промени на зодия Дева. Вероятно ще свършите работата, която не искате, но в същото време ще научите и как да се оправяте с нея. Няма да искате да зависите от другите и ще имате мотивация, която ще ви попречи да се откажете. Първите резултати ще видите в края на годината, когато кариера ви бързо ще тръгне по пътя, който мечтаете.

Тази година любовта ще ви донесе много успехи и падения. Ще бъдете оплетени в сложна връзка и няма да знаете какво да очаквате от партньора си. Ще решите да жертвате много неща, за да се получат нещата, но същото ще търсите и от другата страна.

Годишен хороскоп Дева 2017

Предходната година не внимавахте твърде много за вашето здраве, а последствията много бързо усещат.

Коментари чрез Facebook

коментара