Годишен хороскоп Лъв 2017
4.33 (86.67%) 3 votes

Годишен хороскоп Лъв 2017 предполага предизвикателства

2017 ще бъде година, която ще извлече най-доброто от Лъвовете. Ще преодолеете много трудни моменти и ще бъдете по-силни от всякога. Във вашето обкръжение ще се случват много промени и ще трябва да се настроите към всяка от тях.

Ще ви натоварват неща от миналото си, но ще разберете, че трябва да се откажете и да спрете да мислите за тях. Ще бъдете изправени пред неочаквани предизвикателства, които ще изискват много внимание и време. Ще успеете да направите списък на приоритетите и ще осъществите своите желания и амбиции.

Добре ще е да чуете съветите на членовете на семейството си. Ще намерите отговор на всички въпроси, които ви тормозеха през изминалия период и ще се обърнете към бъдещето. Личността, която ви е нарани, отново ще иска да бъде част от живота ви, но вие няма да искате да се връщате към миналото.

Тази година усилено ще учите и работите, а резултатите ще видите дори след няколко месеца. Ще се опитате да осъществите по-добра комуникация с колеги и началници, които за вас ще имат само думи за похвала. Всички ще забележат, че сте станали по-сериозни и отговорни.

През 2017 г. ви очаква доста бурен период. Ще трябва да вземете решение дали искате да се посветите на личния живот или работни задължения. Ще имате чувството, че с вашият любим човек имате различни планове за бъдещето. Възможно е да поискате малка пауза, за да разберете какво е най-доброто за вас.

През 2017 г. здравословното ви състояние ще бъде променливо. Ако имате хирургична намеса, много бързо ще се оправите. Спазвайте диета, особено по време на празниците. Приемайте калций.

Коментари чрез Facebook

коментара