Годишен хороскоп Телец 2017
5 (100%) 2 votes

Годишен хороскоп Телец 2017 предвижда прекрасна година за представителите на зодия Телец

Телците които имат повече енергия и гъвкавост ще започнат нови проекти, които отдавна замислят.

Творчеството ще излезе на преден план и ще покажете своите таланти на работното място. Амбициозността е черта, която маркира бъдещия период така ще постигнете повече успехи от преди. Ще срещнете нови приятели и ще разширите своите хоризонти. Ще бъдете зает от всички страни, така че може да се случи да пренебрегвате хората, които означават нещо за вас. Ще ви изглежда, че времето бързо да минава и че не можете да направите нищо. Единственото, което може да ви попречи е нетърпимостта, която не умеете да управлявате. За някои резултати от вашата упорита работа ще трябва малко повече да изчакате.

През 2017 г. ще се отличите в работата, което ще ви накара напълно да й се посветите. Може да се случи да запишете курс или в университета, който винаги ви интересувал. Ако учите, тази година ще можете да вземете всички изпити.

2017 г. ще реши много въпроси, които са свързани с любовния статус. Вече няма да лъжете себе си и да очаквате нереални неща. Ще бъдете честни със себе си и с другите и няма да се разочаровате.

В началото на годината ще имате по-малки здравословни проблеми, но ще отидете на медицински преглед, който дълго отлагате. Ще трябва да въвеждате повече плодове и зеленчуци, но няма да можете да се откажете от цигарите и любимите специалитети.

Коментари чрез Facebook

коментара